zaterdag 8 juni 2013

Betaalbare Geschenken en de Social Media

We zijn een week verder en het is gelukt, we hebben momenteel alle accounts op de Social Media lopen, nu maar hopen dat het zijn vruchten afwerpt en we veel volgers zullen krijgen.

Jullie kunnen Betaalbare Geschenken vinden op de volgende sites: Facebook, Twitter, Linkedin en Pinterest

Natuurlijk ga ik samen met mijn dochter, welke mijn twitteraccount gaat beheren, proberen alle sites zo up to date mogelijk te houden en dagelijks en/of wekelijks te voorzien van leuke informatie en nieuwtjes. Ook op dit blog natuurlijk.

Op Facebook zijn we alvast begonnen met een leuke actie; onder de eerste 100 Likes verloten wij een leuke zeepketting naar keuze. Deze verloting gaat uiteraard echt plaatsvinden en er zal overal verslag van worden gedaan, op naar de eerste 100 likes!Intussen zou het natuurlijk leuk zijn als jullie de webwinkel ook al in de gaten hielden, want daar zitten we ook niet stil. We willen daar een nieuwe categorie toevoegen, namelijk brievenbusgeschenken. Leuke kleinere cadeautjes, welke voor een lagere verzendkosten, leuk verpakt, direct naar de ontvanger gestuurd kunnen worden of welke direct gebruiksklaar aan U verzonden worden.

Om dit te kunnen realiseren, zijn een hoop artikelen sterk afgeprijsd en kunnen jullie hier dus van profiteren.
In de categorie boeketgeschenken is alles geprijsd voor 8,95 en in de MEGASALE kosten alle kadosets nog maar 7,50 of 10,-Geen opmerkingen:

Een reactie posten